Viikkarin kyläjuhla 13. heinäkuuta 2024 kello 11-15

Viikkarin kyläjuhla järjestetään jälleen lauantaina 13. heinäkuuta Porin Viidennessä osassa kello 11-15. Luvassa on paljon ohjelmaa Sibeliuksenpuistossa, Rakennuskulttuuritalo Toivossa ja Itätullin pihoilla. Voit ilmoittaa oman pihaohjelmasi mukaan 10.7. mennessä.
Puistokirppis
Suosittu puistokirpppis palaa Sibeliuksenpuistoon. Puistokirppikselle on mahdollista varata oma kirpputoripaikka. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen viikkari.kylajuhla@nullgmail.com.
Paikan tarvikkeista (esim. pöytä, vaateteline tms.) vastaa varaaja itse. Kirpputoripaikat tulee tyhjentää ja siivota välittömästi tapahtuman päättyttyä n. kello 15.
      • Myyntipaikka on  maksuton
      • Ota oma myyntipöytä mukaan
Pihatapahtumat
Perinteiset pihakirppikset ja pihatapahtumat jatkavat edelleen osana kyläjuhlaa, ilmoitathan pihatapahtumasi kyläjuhlan sähköpostiin, niin tapahtumasi merkitään myös kyläjuhlan tapahtumakarttaan.
Voit Ilmoittaa pihatapahtumasi tällä lomakkeella.
Ravintolapäivä
Myös ravintolapäivä on edelleen voimissaan, joten kaikki Itätullin gourmet-ravintolat: ilmoittakaa sijaintinne järjestäjille niin ravintolanne on mukana kyläjuhlan tapahtumakartassa. HUOM! Pop-up-ravintoloita ei saa avata Sibeliuksenpuiston alueelle.